אמפיתאטרון רמלה

אמפיתאטרון חיצוני שנושק למבנה היכל התרבות ונמצא בסמוך למגדל הלבן. האמפי משמש להצגות ומופעי חוץ עירוניים. הפרויקט כלל תכנון וחידוש של אמפי קיים. התכנון החדש של האמפיתיאטרון מתחבר לגן הסמוך באמצעות גבעות וטופוגרפיה ייחודית ומייצר רצף ונראות של הבמה מקצוות שונים בגן.

גן יובל

תוכנן בשיתוף סטודיו DIO ובמסגרת פרויקט M21 לפיתוח סביבות למידה של משרד החינוך. במסגרת הפרויקט התבקשנו על ידי שירי הגננת לאפשר לילדי הגן ולה לבלות בכל שעות היום בחצר הגן, להתחבר אל הטבע, לגעת בחומרים טבעיים, ללמוד ולחקור מתוך התנסות וחוויה. התכנון החדש לחצר הגן מחבר בין הגן אל החצר. במסגרתו נבנה דק רחב שמרחיב […]

הנגשת אמפי תיאטרון – היכל התרבות, רמלה

פיתוח האמפי נבע מהצורך להנגיש אותו לאנשים עם מוגבלויות. בהתאם לכך בוטלו המדרגות, בוצעו רמפות והאמפי הורחב כך שחובר לאזור אירועים מרכזי המיועד לכנסים, צוגות וירידים. מערכת השבילים בתוך האמפי הונגשה והשיפועים הותאמו לגבהים השונים. בנוסף לטריבונות הנגישות התווספו שטחי מדשאה, המאפשרים ישיבה בתצפית לכיוון הבמה. כמו כן, התווספה מערכת תאורה המאפשרת קיום אירועים ליליים.

“כיכר עולם” – תחרות אדריכלים, כניסה לעיר רמלה, מרץ 2020

תחרות פומבית לתכנון אלמנט כניסה לעיר רמלה- צומת הקרח. לאורך ההיסטוריה הכניסה הצפונית לעיר היוותה מוקד מפגש. זוהי נקודת ההצטלבות של הדרכים שהובילו צפונה – ליפו, דרומה – לירושלים ומזרחה – צומת דרכים ראשית.התכנון המוצע מבקש להמשיך את עיקרון המפגש. צומת הכניסה היא מקום למשחק ומפגש בין התושבים. השער העירוני החדש הוא אינו פסל סטאטי […]

סדנת אמנות, בי”ס שריד, רחובות

סדנת האמנות תוכננה בשיתוף סטודיו DIO ובמסגרת פרויקט M21 של משרד החינוך. היא נבנתה כחלל גמיש ודינאמי. הסדנה מאפשרת מגוון דרכי לימוד והוראה ומזמנת מפגשים בין המקצועות השונים, מייצרת הזדמנויות ללימוד ספונטני ומציעה מרחבים “מסוג אחר” לזמן השעורים וההפסקות. הסדנה מזמינה את הצוות והתלמידים להשפיע ולהתבטא. היא מאפשרת זמינות לחומרי יצירה מגוונים ומעודדת את התלמידים […]

תכנון חברתי לחצר בי”ס שריד, רחובות

תהליך התכנון החברתי של ביה”ס שריד נערך בשיתןף סטודיו DIO. זהו מהלך אסטרטגי כולל המשלב תכנון פיזי ופדגוגי בראייה לטווח ארוך בשיתוף קהילת בית הספר. התהליך פעל בשכבות מהפנים אל החוץ. הוא נפתח בצוות ההוראה והמשיך ממנו אל התלמידים, ההורים תושבי השכונה ושותפים נוספים. במסגרתו חברי קהילת ביה”ס העלו מגוון רעיונות וצרכים, השתלבו בשיח התכנוני […]

תכנון המשרד

תכנון מחדש ועיצוב המשרד שמתמחה בתכנון נוף ונגישות. במסגרתו שופץ המבנה הקיים והונגש לאנשים עם מוגבלויות. התכנון כלל הוספת אלמנטים סביבתיים כגון ניקוז מי גשמים, אוורור טבעי, התקנת קולטים סולריים על הגג, בניית בריכת שחייה אקולוגית ועוד.